Leidse wintertriatlon: 3 maart 2024

Na tien jaar komt dit unieke sportevenement terug naar Leiden. Met een fietsparcours door de natuur van de Vlietlanden en schaatsrondjes op de blinkende 250-meterbaan van de nieuwe ijshal De Vliet. Dus ben je fietser, hardloper, schaatser of triatleet? En ben je in voor een veelzijdige uitdaging? Scan dan de QR-code en begin alvast met trainen! Wij houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief. De inschrijving opent eind november.

En heb je vrienden of familie die dit evenement misschien als vrijwilliger willen ondersteunen? Laat die zich ook vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo maken we er samen een gezellig en veilig evenement van!

    Afstanden

Hele: 10 km lopen / 50 km fietsen / 20 km schaats

Halve: 5 km lopen / 25 km fietsen / 10 km schaats

Jeugdbiatlon (tm 16 jr): 2 km lopen / 3 km schaats

231110 FLYER wintertriatlon Leiden

                                            https://www.zvl-1886.nl/leidse-wintertriatlon-2024/