Schaatsen tijdens corona in Maasland?

Zouden we het weer kunnen meemaken? Schaatsen op natuurijs? Als de weergoden ons goedgezind zijn, zou het mogelijk volgende week kunnen! Wij als bestuur van MIJV hebben niet stilgezeten en hopen de ijsbaan tijdens deze corona-periode open te kunnen doen. Maar uiteraard kan dat alleen als we ons allemaal aan de voorschriften van de overheid houden. Dus 1,5 meter afstand bij de toegang tot de ijsbaan, maar ook op het ijs.

Het is niet toegestaan om in treintjes te schaatsen. Maximaal 2 personen mogen op 1,5 meter met elkaar schaatsen en tussen de groepjes van 2 moet minimaal 5 meter afstand worden gehouden. Houd je mondkapje op totdat je het ijs op gaat. Het clubhuis is alleen toegankelijk voor toiletbezoek, uiteraard met mondkapje op. Catering zal er NIET zijn. Blijf thuis als je ziekteverschijnselen hebt.

Toegang tot de baan is alleen voor leden van MIJV. Er worden aan de baan geen nieuwe leden ingeschreven. uiteraard kun je je wel van te voren inschrijven via de website. De lidmaatschapskaartjes voor inwoners van Maasland zullen thuis worden bezorgd als blijkt dat de vorstverwachting doorzet. Leden van buiten Maasland kunnen hun lidmaatschapskaart afhalen bij de ijsbaan. De regels worden strikt gehandhaafd. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van het bestuur en de toezichthouders op. Dan kunnen we open blijven. Voor de laatste informatie en openingstijden check deze site of de facebookpagina van MIJV: www.facebook.com/MaaslandsIJsvermaak.