Altijd al de Elfstedentocht willen rijden? Dan is dit je kans!

KNSB Ledenvoordeel – schaatsen.nl

Win een plek in Team Trachitol door mee te doen aan de Trachitol Trials!

Beste,

Als lid van een schaatsvereniging rijd je regelmatig je rondjes en droom je er wellicht van dat hij er een keer komt: De Elfstedentocht. Een heel mooi doel maar het duurt misschien nog lang voordat hij komt. Maar hoe tof is het om toch 1 keer in je leven het Elfstedengevoel te hebben gehad en de magische afstand van 200 km op natuurijs te hebben geschaatst?

Wat een feest! En wat een gaaf decor, zo’n tocht op de fantastische mooie Weissensee!,,

Inderdaad, heel gaaf; En het is mogelijk! Geef je op voor de Trachitol Trials en maak kans op een geheel verzorgde reis en deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee op 22 januari 2021 als lid van Team Trachitol.

Ik ben zo trots op mezelf dat ik het gehaald heb.
Wat een vette ervaring!,,

Wij gingen je al voor: in de afgelopen 2 jaar hebben wij aan de Trials meegedaan en een plek in het team gewonnen. De tocht op de Weissensee was een fantastische en gedenkwaardige gebeurtenis die we voor geen goud hadden willen missen!

Ga naar schaatsen.nl/schaatskoorts en geef je op, samen met een schaatsmaatje. Rijd samen in drie categorieën zo veel mogelijk kilometers met de Sprintapp en win samen deze prijs. De Trials zijn op 1 oktober gestart.

Heel veel succes bij de voorbereidingen!

Deelnemers Team Trachitol 2019 en 2020