Symposium 130 jarig bestaan gewest Zuid-Holland

Naar aanleiding van haar 130-jarig bestaan, organiseert het gewest Zuid-Holland op zaterdag 15 oktober een symposiumavond. Sprekers vanuit het langebaanschaatsen, shorttrack, kunstschaatsen, inline skaten, schoonrijden en marathonschaatsen zullen deze avond hun verhaal doen vanaf het ijs van de ijshockeyhal met het publiek op de tribune. Het programma is als volgt:

19:00-19:30    –           Ontvangst in de Uithofzaal

19:30-21:00    –           Deel 1 symposium in de ijshockeyhal

21:00-21:45    –           Pauze in de Uithofzaal met live muziek

21:45-23:00    –           Deel 2 symposium in de ijshockeyhal

23:00-0:00      –           Borrel met live muziek

Voor trainers zijn er met deze activiteit 4 licentiepunten te verdienen! Vul daarvoor dit Googleformulier in via https://forms.gle/JJ2yXKb9QKDjg7528 zodat we weten dat je erbij bent en je aanwezigheid kunnen controleren.

 

Deelname is kosteloos, parkeren is gratis en gezelligheid is gegarandeerd! Zou dit bericht gedeeld kunnen worden met de leden van de vereniging? Via nieuwsbrief, website, socials of watvoor kanaal dan ook. Iedereen is welkom namelijk, jong en oud, schaatsers en niet-schaatser!