MIJV trainingsgroep; abonnement schaatsseizoen 2021-2022

Er kan weer een abonnement worden aangevraagd voor komend schaatsseizoen. Afgelopen schaatsseizoen is anders geweest dan alle voorgaande jaren. De COVID-19 pandemie zorgde voor ontregeling van een groot deel van alle sportactiviteiten. Schaatsen op de Uithof bleef wel mogelijk, maar in aangepaste vorm. Training bleef mogelijk, maar wedstrijden werden verboden.

De trainingstijden werden teruggebracht naar 1 uur en het aantal schaatsers op de baan werd beperkt. Toen ook nog eens de avondklok werd ingevoerd, konden we trainen op de tijden waarop normaal gesproken de wedstrijden werden verreden. Wat dat betreft hebben we, ondanks alle beperkingen veel kunnen schaatsen op de Uithof.

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we komend schaatsseizoen weer trainen zoals we dat gewend waren van voor de COVID-19 pandemie.

Aanvragen kunnen gestuurd worden naar Maarten Berrevoets. maartenber@gmail.com

De trainingsuren zijn weer op de gebruikelijke tijden, wedstrijden kunnen weer worden georganiseerd.

Abonnementskeuze:
O maandag 21.10-22.20 uur (marathonuur gevorderden nivo’s)
O dinsdag 18.30-19.40 uur
O woensdag 21.30-22.40 uur (zonder trainer)
O donderdag 18.30-19.40 uur
O vrijdag 17.00-18.15 uur alleen jeugdrijders
O zaterdag 07.00-08.10 uur