4 dagen ijspret achter de rug!

Na jaren wachten hebben we dan eindelijk weer een echte winter mogen beleven. Afgelopen week begon met hevig sneeuwval, waarna er een volle week met sterke vorst achteraan kwam. Na een paar spannende dagen van voorbereidingen mocht MIJV dan eindelijk op donderdag de deuren openen voor haar leden! Wat volgde waren 4 prachtige dagen vol schaatsplezier voor jong en oud, op een prachtige, strakke ijsvloer. Voor het eerst konden de leden gebruik maken van het nieuwe onderkomen en de opgeknapte baan. Ook de nieuwe website en het ledenadministratiesysteem werd voor het eerst live getest. Met rond de 1000 boekingen in 4 dagen was de nieuwe opzet een schot in de roos te noemen. Ondanks de beperkingen door de Corona regels is alles , mede door de inzet van vrijwilligers, op rolletjes verlopen. Het bestuur bedankt daarom een ieder die zich heeft ingezet om de afgelopen week tot een succes te maken.

Het bestuur van MIJV kijkt terug op een fantastische week en hoopt dat de volgende schaatsgelegenheid zich snel weer aandient.