Donderdag 11 februari gaat de baan open voor leden onder de 18 jaar. Reserveer nu!

De ijsmeester heeft laten weten dat donderdag 11 februari het ijs betrouwbaar genoeg is om voor de jeugd open te gaan. We hopen natuurlijk dat snel daarna ook de rest van de leden gebruik kunnen maken van de prachtige ijsvloer. Laat het de komende nachten goed vriezen!

Begeleiders van de jongste leden die nog niet zelfstandig kunnen schaatsen mogen uiteraard mee. Voor de begeleiders geldt ook reserveren is verplicht.

Omdat ook MIJV zich aan de Corona regels moet houden zal men moeten reserveren. Doe dit via de knop hieronder. Per dag kan je 1 tijdslot reserveren, zodat alle leden de mogelijkheid krijgen om van het ijs te kunnen genieten. In de loop van de dag worden de tijdsloten van de volgende dag vrijgegeven.

Openingstijden voor donderdag 11 februari 2021 zijn van 15:00 – 17:00 en van 18:30 – 20:00. Alleen voor leden tot 18 jaar.