Uitstel algemene ledenvergadering MIJV

Beste leden van MIJV,

Als bestuur van Maaslands IJsvermaak hebben we in onze vergadering als voorbereiding op de jaarvergadering het besluit moeten nemen de jaarvergadering op maandag 30 november a.s. uit te stellen.

Helaas zijn we daartoe genoodzaakt, omdat de besluiten van het kabinet het ons onmogelijk maken om een fysieke vergadering te organiseren. We hebben wel overwogen of we de jaarvergadering dan digitaal zouden kunnen houden, maar uiteindelijk hebben we het besluit genomen om de jaarvergadering uit te stellen.

Als bestuur begrijpen we dat deze beslissing moeilijk zal vallen. Echter, de toename van het aantal Coronabesmettingen, ook in Maasland en omstreken en de door het kabinet opgelegde beperkingen maken dat we dit besluit hebben moeten nemen.

 

Normaal is dat we de jaarvergadering houden op de maandag voor de Sinterklaas. Dat zou dit jaar dan maandag 30 november zijn.

De statuten geven ons de mogelijkheid om een jaarvergadering maximaal met een termijn van 6 maanden uit te stellen. Op dit moment is niet duidelijk wanneer de beperkingen zullen worden opgeheven.

Zodra het mogelijk is, zullen we de jaarvergadering bijeenroepen. Daartoe hebben we alle zaken die in de jaarvergadering aan de orde moeten komen op een rijtje staan.

Lees hier het officiële schrijven van onze voorzitter: Brief MIJV uitstel ALV 2020