Nieuwsberichten

 • Jaarlijkse InLine BBQ - 10 september 2019

  Beste InLiners

  Graag willen wij jullie uitnodigen voor een gezellige barbecue avond om het InLineseizoen af te sluiten.

  Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 21 september a.s. in het clubhuis bij de landijsbaan van MIJV aan de Koningin Julianalaan 1-C te Maasland. De avond zal beginnen om 18.30 uur. De barbecue zal starten om 19.00 uur.

  Op deze avond zal ook de prijsuitreiking van de clubwedstrijden plaatsvinden. Ook voor onze jeugd zullen er in alle categorieën prijzen te verdelen zijn.

  Net zoals vorig jaar is de barbecue vrij toegankelijk.

  Als je wilt deelnemen aan de barbecue, dan verzoeken wij je dit door te geven voor  10 september aan Sebastiaan van Leeuwen via e-mailadres: sebastiaanvanleeuwen@outlook.com. Kom je met meerdere personen, geef dit dan ook aan.

  Leden die niet willen eten, maar toch een drankje willen komen drinken, zijn vanaf 21.00 uur van harte welkom. De prijsuitreiking begint om 21.15 uur.

  Verder rest ons nog te melden dat de training (en ook de wedstrijd op 10 september) in september om 19.15 uur start. De laatste training zal zijn op donderdag 19 september.

  We wensen iedereen nog een paar weken skeelerplezier en een gezellige barbecue avond.

  Met vriendelijke groet,

  Namens M.IJ.V. Inline Skating,

  Marieke Rutten-van Zanten

 • RABO ClubSupport - 27 augustus 2019

  MIJV doet mee met RABO ClubSupport en heeft uw stem nodig!

  De landijsbaan is toe aan een opknapbeurt. Om een goede ijsvloer ook in de toekomst te kunnen garanderen en het land beschikbaar te houden voor evenementen als Home Town zal dit najaar de baan opnieuw geëgaliseerd worden en de taluds vernieuwd. Daarnaast wordt er voor een nieuw systeem gekozen om water op de baan te pompen en een drainage voor het aflopen van water als de winterperiode afgelopen is.

  Om dit te kunnen bekostigen is financiële steun van harte welkom. U kunt zorgen dat we deze krijgen door MIJV uw stem te geven bij de actie RABO ClubSupport van de Rabobank .

  DUS STEM VAN 27 SEPTEMBER T/M 11 OKTOBER OP MIJV TIJDENS DE RABO CLUBSUPPORT ACTIE!

  https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/over-rabo-clubsupport

 • Elfdorpentocht - 23 maart 2019

  Hierbij nodigt de Toerclub Stompwijk de leden van MIJV om deel te nemen aan de op zondag 5 mei a.s. te verrijden 28e editie van de Elfdorpentocht. Een unieke verkeerslichtarme toertocht door het Groene Hart van de Randstad voor zowel recreatieve- als toerfietsers. We bieden met gevarieerde routes van 26*, 45*,75*, 80, 125 en 160 km iedereen de mogelijkheid om mee te doen (* 25,  45 en 75 km zijn alleen vanuit Stompwijk en zijn meer recreatieve routes).

  De routes zijn volledig uitgepijld en kunnen na inschrijving op eigen gelegenheid en in elk gewenst tempo gereden worden. 

  Zoals gebruikelijk zijn de startplaatsen weer in Stompwijk (Horecagelegenheid ‘De Bles’) en in Maasland (Café ’t Wapen van Maeslant). 

  Voor meer informatie, zie:
  * Onze internetsite: www.toerclubstompwijk.nl
  * U kunt ook een e-mail sturen naar info@toerclubstompwijk.nl