Avondtrainingen/ uitwijk naar publieksuren

Zoals in een eerdere mededeling is vermeld, zijn de avondtrainingen langebaan en marathon van 29 november t/m 17 december op de Uithof vervallen. Als vervanging van deze vervallen avondtrainingen biedt de Uithof in de ochtenduren vanaf 7.30 – 8.45 uur op maandag t/m vrijdag mogelijkheden om toch te kunnen trainen. In de week van 29 november t/m 3 december diende men hiervoor zelf een ticket aan te schaffen en te betalen bij de Uithof.

Vanaf maandag 6 december kan men de gebruikelijke witte KNSB-schaatspas gebruiken om op één van beide hieronder genoemde publieksblokken te trainen.  De KNSB-pas is op dezelfde dag als waarop men een trainingsabonnement in de avond heeft, geactiveerd voor de genoemde publieksblokken.

Maandag t/m vrijdag 7.30 – 12.15 uur of 12.45 – 17.00 uur

Vanaf 6 december behoeft men dus geen ticket meer bij de Uithof te reserveren en dus ook niet meer te betalen.

 

Verplaatsing naar een dag, waarop men geen abonnement heeft, is niet mogelijk.