Schaatskleding MIJV

Er kunnen weer nieuwe Marathon- of wedstrijdpakken en jasjes besteld worden!

Zo’n 1,5 jaar geleden is er een nieuwe stap gezet om schaatskleding met MIJV logo aan te bieden. DVIJC had al een eigen kledinglijn en aangezien we een gezamenlijke trainingsgroep vormen leek het ons (MIJV) een goede stap dezelfde stijl aan te houden maar dan met MIJV logo. Zo zie je al diverse rijders met dezelfde schaatsjasjes (MIJV en DVIJC ) rondrijden.
Er zijn marathon- of wedstrijdpakken en jasjes zijn te verkrijgen in de maten S t/m XXL. Prijzen van de schaatspakken zullen waarschijnlijk tussen de 100 en 125 Euro per stuk zijn. De prijs van een jasje zal rond de 50 Euro zijn.
Als je wilt meedoen met deze unieke mogelijkheid, laat dan voor zondag 28 december, d.m.v. een antwoord naar info@mijv.nl, weten wat de bestelling is. (graag type, aantal en maten erbij vermelden). Betaalverzoeken worden aan de hand van de bestelling verstuurd.